Probeer elke dag iets nieuws

Ontdek de bruisende mogelijkheden in het Fruitpacking District. Culturele evenementen, gastronomische ervaringen, out- en indoor sports of gewoon een leuke tijd. Hier probeer je elke dag iets nieuws. Wacht niet op een toffe dag, maar maak er eentje.
Oh ja, en check onze agenda even.

Café Clementine

Café Clementine, een tof glazen kasrestaurant met een heerlijk zonnig terras. Hier kun je terecht voor verrassende menu’s en zit je tussen de wilde bloemen. (H)eerlijk eten daar staan we voor. Dagelijks fantastische gerechten met lokale en duurzame ingrediënten. Chef Pascal brengt de pure ingrediënten, direct vanuit de moestuin, zo op je bord. Een plek in de wijk waar mensen samenkomen en waar eten en beleven centraal staan.

Clementine’s Beergarden

Sluit je werkweek af in de zonnige Beergarden van Café Clementine met een dorstlesser, verrassende snacks én een beat op de achtergrond. De Beergarden op het terras van Café Clementine opent elke vrijdag vanaf 16 uur. Beleef het en kom langs!

Freerunning

In een van de oude fruithallen kun je bij Rush World spectaculaire sporten doen, zoals freerunning, tricking en dans. Dat is vrijheid, springen, tricks, klimmen en salto’s maken! Je beweegt je zo snel mogelijk over obstakels waardoor je een ultiem gevoel van vrijheid ontwikkelt. Met een flinke dosis creativiteit ontdek je nieuwe mogelijkheden en uitdagingen. Voor jongens en meiden vanaf 7 jaar.

Potje Padel

De snelst groeiende sport van Nederland: Padel! Een mix van tennis en squash. Dynamisch, laagdrempelig en sociaal. Voor iedereen en voor alle leeftijden. Zin in een potje Padel? Beleef het bij Padel Barendrecht in het Fruitpacking District. Wil je met een groepje vrienden of liever je skills verbeteren in een les, het kan allemaal.