Meer dan alleen wonen

Hier kan je beter thuisblijven

Leven in Fruitpacking District is niet voor groentjes. Hier plant je je boompje gewoon zelf. Een beetje reuring en avontuur, daar ga je goed op.

Op deze plek ontmoeten werelden elkaar: die van wonen, werken en die van voedsel. Van beide pluk jij de vruchten. Door het dichtbij brengen van voedsel op daktuinen, eetbaar groen, markten, balkonbakken en moestuinen willen we bevorderen dat mensen weer weten hoe iets groeit.

Je eigen groenten en fruit verbouwen? Jaaa, graag zelfs! In de openbare ruimte, op je eigen balkon of moestuinieren op de daken van Fruitpacking District. Daarom heeft iedere buitenruimte een buitenkraan, waardoor het groen makkelijk en goed te onderhouden is.

Niks moet, veel mag

Dit is jouw stek. Een plek om te wortelen. Lekker dicht bij de stad en dicht bij groen. Met alles wat je nodig hebt in de buurt. Je leeft hier op jouw manier.

Fruitpacking District is een wijk voor iedereen. Daar horen dus verschillende woningtypes bij. Laten we beginnen bij het begin. In de eerste fase staan straks 13 woonblokken, allemaal met een eigen karakter. 7 woonblokken zijn koop, 6 zijn huur. In totaal zo’n 550 woningen.

Over je appartement

Alle appartementen zijn modern en duurzaam. Hier zit je goed. En woon je geweldig.

De keuken is het stralend middelpunt en grenst aan de buitenruimte. En een fijne voorraadkast voor je weckpotten, tuinspulletjes en ga zo maar door, jaaa, die mag natuurlijk ook niet ontbreken.

Qua grootte lopen de appartementen flink uiteen. Er zijn woningen met een oppervlakte tussen de 50 en 115 m2. Ook de indeling varieert. Zo zijn er appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. Een fijne buitenruimte vinden we belangrijk en daarom hebben alle woningen een balkon van 6 m2 of groter.

Zo maken we het duurzaam

Samen wekken we energie duurzaam op. Voor mens, plant en dier rollen we de groene loper uit. We bouwen met milieuvriendelijke technieken en zetten groen centraal.

Er komt flink wat groen op de gevels en tussen de bouwblokken maken we ruimte voor groen. Dat brengt verkoeling in warme tijden. Regent het? Dan vangen we het water gewoon op. Alles om klimaatverandering af te remmen.