Meer dan wonen

Fruitpacking District is meer dan wonen. Hier werken we aan een multifunctionele, inclusieve wijk waar wonen, werken en ondersteunende voorzieningen samengevoegd worden. Zo ontstaat de toekomstbestendige 10-minutenstad waar je alle noodzakelijke voorzieningen op 10 minuten lopen van je woning vindt.

In totaal is er circa 36.000 m2 beschikbaar voor ondernemers die de identiteit van Fruitpacking District ademen. Ruimte voor horeca waar gezond eten goed, lekker én betaalbaar is. Winkels, bedrijfs- en kantoorruimte voor bedrijven waarbij reducing, reusing, repairing en rebuilding de regel is, niet de uitzondering. En waar zorg op nummer 1 staat.

Wij vinden: goed eten is meer dan consumeren. In Fruitpacking District werken we daarom nu al samen met creatieve food heroes die daar net zo over denken. Robin Food Hub, bijvoorbeeld.

Maak het verschil

Sluit je aan?

Food heroes die klein beginnen en groot groeien. Met oog voor het milieu. Bijvoorbeeld door voedsel slim (her) te gebruiken. Of door van reststromen nieuwe producten te maken. Samen geven ze de duurzame toekomst vorm. En wij verzamelde ze allemaal in een gebouw!

Robin Food Hub, een bedrijfsverzamelgebouw, nee! Een community van allemaal ondernemers die zich inzetten voor een circulaire economie en het tegengaan van reststromen.

Er is ruimte voor je. Van kantoren tot ruimtes om nieuwe producten te maken. Naar eigen wens in te richten! Moet je wel een food innovator zijn. En eten bloedjeserieus nemen.

Zet een aantal ondernemers met dezelfde ambities bij elkaar en er ontstaan nieuwe producten en diensten. Super trots zijn we op de eerste bijzondere, circulaire samenwerking in Fruitpacking District en tot stand gekomen in Robin Food Hub. Linkebal II, een mandarijn radler waarbij geen enkele reststroom overblijft. Nieuwsgierig?

Hier lees je er meer over.

In Fruitpacking District omarmen we de kracht van circulariteit. Voor ons is het geen trend, maar een levensstijl. Hier draait het niet alleen om de waarde van voedsel, maar om het herdefiniëren van onze relatie met materialen en middelen op alle mogelijke niveaus.

De Fruithallen, waar echte circulaire pioniers hun magie laten zien. Van het ambachtelijk restaureren van vintage meubels tot het visionair bouwen van een adembenemend tiny house, hier draait alles om het hergebruiken, herstellen en herontwerpen. Niets is te extravagant, niets is te ambitieus.

Bouw jij mee aan een betere toekomst? Join De Fruithallen